Skip to main content

Over: Art Toys and Vintage

Speelgoed dat nostalgische gevoelens oproept. U vindt het bij Art of Toys & Vintage. Van trapauto’s – al dan niet in gerestaureerde staat – tot antieke miniatuurauto’s van merken met klinkende namen als Matchbox, Dinky Toys, Corgy Toys, Tekno en Lesney. En omdat het niet altijd speelgoed moet zijn vulden we ons assortiment aan met vintage decoratiemateriaal en kleinmeubilair. 

 

Transparantie

Bij Art of Toys & Vintage houden we van transparantie. Wij zijn altijd open en eerlijk over datgene wat wij te koop aanbieden. Elk item is vergezeld van een nauwkeurige omschrijving en duidelijke, onbewerkte foto’s die u een goed idee geven van de staat waarin de trapauto’s, het speelgoed of de decoratieartikelen zich bevinden. 

 

Vintage

Wat wij aanbieden mag dan misschien wel oud wezen, het is beslist niet out. Integendeel. Vintage is in en erg gewild bij hobbyisten die oude trapauto’s restaureren, bij verzamelaars die op zoek zijn naar een uniek exemplaar om hun collectie uit te breiden, bij binnenhuisarchitecten die een interieur van een of meerdere vintage decoratiestukken willen voorzien … Misschien spreekt vintage ook u aan.

 

Curiosa en antiek speelgoed met hart

We zijn ons ervan bewust dat u als klant onze auto’s en curiosa koopt met uw hart. U opteert niet voor een kille online transactie en brengt maar al te graag een bezoek aan een betrouwbare handelaar met de nodige liefde voor het vak. Art of Toys & Vintage verwelkomt u daarom graag - na afspraak - in Bree  en laat u er kennismaken met de look en feel van het item waar u uw oog op hebt laten vallen. Verschillende items zijn ook te bezichtigen bij Slegers Antiek in Hamont.