Skip to main content

Junior Car Bugatti 1978-2018 benzine Tula T52

Rubriek

Antiek en Kunst

Antiek | Speelgoed

Beschrijving

Categorie : Speelgoed
Fabrikant : Tula precision
Type : Bugatti : Tula T52 
LTD : 15/st.
Periode : 1978 / 2018
Staat : Gebruikt / zeer goed
Inclusief de separate hulp start motor

Word verkocht in opdracht klant.Deze extreem zeldzame Junior Car met een oplage van 15 stuks in gebruikte maar nog zeer goede staat en word aangeboden in opdracht van onze klant.

Voor meer informatie gelieve ons uitsluitend telefonisch te contacteren a.u.b op 0032-494/71.30.64 .
Geen berichten, nog mails.


T52 KINDERAUTO
De 1978-2018 benzine Tula T52

Richard I'Anson van Tula Engineering begon in 1980 met het maken van zijn versie van een T52 kinderauto met benzinemotor. Toen Charles Tula van Richard kocht, begon hij een productie voor een beperkte oplage van slechts 15 voertuigen. Het halve schaalmodel van de Bugatti Type 52 heeft het uiterlijk en de schaalafmetingen van de legendarische Bugatti T35B. De prestaties zijn opwindend en de rijeigenschappen weerspiegelen de beste vintage autotraditie. Elk voertuig heeft zijn eigen genummerde chassisplaat om zijn exclusiviteit te onderstrepen.

Rijeigenschappen, detail en materiaalkeuze hebben hoge prioriteit. De auto is ontworpen voor een brede leeftijdsgroep van 5 tot 75+. Door de flexibiliteit van de cockpitbediening kunnen alle maten comfortabel en in stijl rijden. Er zijn twee bedieningselementen. Het enige voetpedaal is een volledig instelbaar gaspedaal dat een automatische koppeling inschakelt. Remmen wordt bereikt door gebruik te maken van de buitenste handremhendel die ope

Constructie
gescand-t52

De carrosserie is een sterke glasvezelvorm die fungeert als een monocoque voor het voorste stomme ijzeren subframe en het achterste transmissiesubframe. Beide assen zijn zeer robuuste stalen eenheden. De vooras heeft meerbladige vering en de achteras is voorzien van de motorbevestigingsplaat en is op rubber gemonteerd.

De motor is een stevige, door en door betrouwbare 80cc luchtgekoelde 2-takt motor achter de stoel.

Prijs
17500 €
Categorie
Trapauto's